Vetlanda Friförsamling

Varför prenumerera på vår YouTube-kanal?

Du kanske undrar varför vi ber dig prenumerera på vår kanal på YouTube? Här är några bra skäl…

Du kan bli en digital missionär faktiskt. Även om du sitter hemma och kanske inte kan träffa så mycket folk har du en möjlighet att låta predikningarna nå fram till andra på youtube. Det fungerar nämligen som så att när du prenumererar och gillar videos så kommer de bli lite mer ”populära” i Youtubes ögon. Om du även skriver kommentarer och det blir en bra dialog i kommentarsfältet ger även det lite pluspoäng. När man lägger ihop allt detta kommer våra videos med predikningar att ses av fler och kanske nå människor som inte hört om Jesus ännu. Och där kan du få vara med och göra en stor skillnad!

Så tveka inte att prenumerera och gilla! Har du Facebook, Twitter och andra sociala medier dela gärna videos där också! Ju mer inklick och visningar tillsammans med det som vi tagit upp ovan gör programmen mer populära!

Vårt mål är nu att få 1000 prenumeranter. När vi får det kan vi skicka direktmeddelanden på vår kanal till dig, typ som blogginlägg. Då kan vi tipsa om saker utan att behöva släppa en video! Så stöd oss och vi tackar på förhand!

Med vänliga hälsningar,
Vetlanda Friförsamling